Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o poukaz na měsíc s výrobky Jaroměřické mlékárny!

12.09. - 18.09. 2016 | Aktuální soutěže
Jaroměřický tvaroh, stejně jako naprostá většina výrobků z Jaroměřické mlékárny, neobsahuje žádné konzervanty, umělá barviva, sladidla ani jiné chemické přísady a pyšní se oceněním Klasa A. Jaroměřické tvarohy jsou nyní k dostání v nových obalech. Díky výraznému barevnému označení spotřebitelé okamžitě zjistí, který tvaroh kupují.

Tvaroh – bílé zlato

Tvaroh patří mezi výjimečné potraviny. Je významným zdrojem bílkovin, nezbytných pro růst svalové hmoty, zároveň však má relativně nízkou energetickou hodnotu. Výborně zasytí, přitom je dobře stravitelný. Na rozdíl od jiných potravin neztrácí tepelným zpracováním téměř nic ze své nutriční hodnoty a je mimořádně univerzální – z tvarohu snadno připravíme sladký dezert i slanou pomazánku

Tradiční výroba

Jaroměřická mlékárna ctí tradiční postupy přípravy tvarohů. Na rozdíl od samovolně zkyslého mléka, které používaly naše prababičky, však používá mléko pasterované, u něhož je zaručena zdravotní nezávadnost.
Mléko se v Jaroměřicích zpracovává ve vanách. Jde sice o pracnější postup, zaručuje však vynikající výsledek, kterým je prvotřídní kvalita, lahodná chuť, správný podíl sušiny i tuku a výborné nutriční hodnoty. K vysrážení dochází vlivem rozvoje mléčných kultur přidaných do mléka ve formě zákysu. K úpravě konzistence se pak používá malé množství syřidlového enzymu. Výsledná tvarohová sraženina se nechá přibližně 16 hodin zrát a následně se odkapáváním přes tkaninové pytle oddělí přebytečná syrovátka od lahodného tvarohu. V Jaroměřicích nepřipouští žádnou „modernizaci“ receptur a výrobních postupů, která sice dokáže výrobu zlevnit, negativně se však podepíše na výsledné chuti i kvalitě.

Oblíbený Jaroměřický tvaroh v novém balení

tvarohy jaroměřická mlékárna

Pravidla soutěže:
Soutěž o poukaz na měsíc s výrobky Jaroměřické mlékárny probíhá od pondělí 12. září do neděle 18. září 2016. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


2 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají poukaz na měsíc s výrobky Jaroměřické mlékárny každý v hodnotě 1 000 Kč. Dvakrát během jednoho měsíce vám bude až domů doručený balíček vybraných smetanových a porcovaných sýrů i pomazánkových másel z Jaroměřické mlékárny pro celou rodinu.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 19. září. srpna a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 30. září 2016 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Jaroměřické mlékárny
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !