Profi tipy na úpravu a rozčesávání jemných vlasů

Profi tipy na úpravu a rozčesávání jemných vlasů

Trápí vás jemné a lámavé vlasy, které mohou být následně oslabené a vypadávat? Nevíte, jak upravit svůj účes? Vyzkoušejte Strukturovací péči a balzámy na vlasy z řady Plantur 39 a inspirujte se našimi tipy.

Po umytí Kofeinovým šamponem pro jemné, lámavé vlasy můžete mít pocit, že se obtížně rozčesávájí. Je to tím, že kofeinový šampon pro jemné, lámavé vlasy obsahuje pouze velmi malé množství pěstících látek, aby si účes zachovával objem. Pro usnadnění česání doporučujeme použít Strukturovací péči, která obsahuje důležité posilující složky a pěstící látky. Vlasy se budou snadněji rozčesávat a krásně lesknout. Rozčesávání také napomáhají Balzámy Plantur 39, které jsou nyní k dostání i v lékárnách ve variantě pro jemné a lámavé vlasy a pro vlasy barvené stejně jako šampony. Obsahují nejen významné pěstící složky, ale zároveň fungují jako ochranný štít, který při používání šamponu s kofeinem brání vymývání této účinné látky.

Trpíte-li plihnutím jemných vlasů, zapomeňte na těžké vlasové masky, hutné balzámy a při stylingu na tužidla a laky, vyzkoušejte raději styling v podobě lehkých fluidů či sprejů. Strukturovací péče Plantur 39 se například vedle rozčesávání postará i o větší objem vašich vlasů.

Aplikace a složení jedinečné stylingové péče
Plantur 39 Strukturovací péče obsahuje provitamin B5 a hydropolymerový komplex, který zlepšuje upravitelnost vlasů a jejich odolnost. Po umytí vlasů vmasírujte Strukturovací péči (jednu nebo dvě dávky z pumpičky - podle délky vlasů) rovnoměrně do ručníkem vysušených vlasů. Neoplachujte!

Jak dosáhnout většího objemu jemných vlasů při úpravě?

Co se týká fénování, zásadní je napřímit vlasy u kořínků. Dlouhé vlasy vyfénujte nejprve v konečcích a poté češte a fénujte prameny proti směru růstu. U kratších vlasů fénujte vždy po tvaru účesu na pomalejší rychlost, můžete přizvedávat prameny rukou u hlavy nebo použít kartáč. Při fénování se vždy nejprve používá vlažný vzduch pro jemné prosušení, poté horký vzduch pro tvarování, ten ale oslabeným vlasům příliš neprospívá.

Je možné na oslabené vlasy používat vlasovou žehličku?
U jemných vlasů to se žehlením nepřehánějte a pokud je nutné žehlit, pořiďte si přístroj s nastavitelnou teplotou, protože jemné vlasy lze narovnávat již při 120 stupních. Každý jednotlivý pramen vždy před vyžehlením přestříkejte sprejem na ochranu vlasů.

Pomůže oslabeným vlasům návštěva kadeřníka? Jaký je pro ně vhodný účes?
Jednou za dva měsíce si nechte zastřihnout konečky, bohatě stačí i 3 mm, aby se vlasy trochu rozpohybovaly a osvěžily. Přemýšlíte-li o večerním účesu, zkuste třeba něco ve stylu nagelovaných retro vlnek okolo obličeje ve stylu 20. let. Ne vždy je krásný jen bohatý a nadýchaný účes, trendy je i tzv. mokrý vzhled, optický objem vašim vlasům například dodá i dobře upravená hustší ofina.

Více informací najdete na http://www.plantur39.cz

Tři z vás můžete nyní vyhrát balíček se Strukturovací péčí a Balzámem z řady produktů Plantur 39, která je v dostání v lékárnách.

Soutěž trvá od 11. do 17. července 2011

 

Datum ukončení soutěže: 11.7.2011

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace