Vyhrajte balíček dětské opalovací kosmetiky SAFARI TOPVET

Vyhrajte balíček dětské opalovací kosmetiky SAFARI TOPVET

V nadcházejícím letním období je velmi nutné nepodcenit pobyt dětí na sluníčku a dopřát jejich pokožce optimální ochranu před účinky slunečních paprsků. Je proto nezbytné zvolit kvalitní a účinnou kosmetiku, nejlépe na přírodní bázi, vyvinutou s ohledem na speciální požadavky dětské pokožky.

To splňuje přírodní opalovací kosmetika od firmy TOPVET. Její unikátní technologie zajišťuje citlivé dětské pokožce souvislou krycí vrstvu a díky kombinaci fyzikálního a chemického filtru vysokou UVA i UVB ochranu. Pokožka je tak chráněna proti spálení, vysušení a před trvalým poškozením.




Mléka s ochranným faktorem 20, 30 a 50 se výborně roztírají, účinně hydratují a jsou odolná vůči vodě, písku a potu. Jsou obohacena o aktivní výtažky z rostlin, bambucké máslo, pantenol, alantoin a betakaroten.

Pro dokonalou regeneraci jsou určeny mléko či olej po opalování, které pokožku dokonale ošetří. Produkty neobsahují syntetická barviva ani minerální oleje. Více informací a možnost nákupu přes e-shop najdete na http://www.topvet.cz. Výrobky můžete koupit také v lékárnách a specializovaných obchodech.

Tři z vás máte nyní možnost vyhrát balíček opalovací kosmetiky Safari TOPVET.

Soutěž probíhá od 27. června do 3. července 2011.

 

Datum ukončení soutěže: 3.7.2011

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace