Vyhrajte cukrovou depilaci BioEpil

Vyhrajte cukrovou depilaci BioEpil

Pokud milujete krásně hladkou pokožku na nohách, v podpaží a tříslech a používání žiletky vás již omrzelo, máme pro vás řešení. Zbavte se chloupků bez bolesti a zbytečného podráždění. Depilační cukrová pasta BioEpil nežádoucí chloupky odstraní rychle a bez námahy.

Pro radost z hladké pokožky
Čistě přírodní depilační cukrová pasta obohacená o pečující bylinné extrakty pro snadné a šetrné odstranění chloupků. Obsahuje zklidňující RŮŽOVOU VODU, desinfekční ČAJOVNÍKOVÝ OLEJ a hojivý HEŘMÁNKOVÝ OLEJ. Odstranění chloupků je opravdu jednoduché a bez zbytečného podráždění. Depilace s BioEpilem je méně bolestivá, nezpůsobuje výrazné zarudnutí pokožky a je vhodná i pro depilaci citlivých partií jako jsou podpaží či třísla. BioEpil je naprosto čistý bez obsahu syntetických látek. Proto výrazně snižuje riziko alergické reakce a je vhodný i pro citlivou pokožku.

Speciální složení
Jako jediná depilační pasta obsahuje PURITY VISION BioEpil speciální hojivou kombinaci bylin, a tak pečuje o pokožku a chrání ji. Růžová voda harmonizuje a zklidňuje pokožku a mírní zčervenání. Čajovníkový olej (tea tree) má desinfekční účinky a pomáhá předcházet případnému zanícení. Heřmánkový olej hojí a regeneruje, působí protizánětlivě a desinfekčně. Pramenitá voda z Himalájí je plná minerálů a síly čisté oblasti nádherné neporušené přírody. Tato unikátní trojkombinace bylinných extraktů ze srdce přírody může učinit z doposud nepříjemného depilování celkem příjemnou záležitost. Depilační cukrová pasta PURITY VISION BioEpil je 100% přírodní. Neobsahuje ani stopu po umělé parfemaci, ropných derivátech, SLS, ani žádné silikonové oleje. Garantem kvality a čistoty je certifikace BDIH. Není testován na zvířatech.

Proč zvolit cukrové řešení
BioEpil nejen spolehlivě a šetrně odstraňuje chloupky, ale také odumřelé kožní, a tím snižuje pravděpodobnost zarůstání chloupků. Pokožka je tak po depilaci krásně hladká a jemná. BioEpil je vhodný pro ženy i muže. Výhodou cukrové depilace je i to, že chloupky se odstraňují ve směru svého přirozeného růstu. Proto při depilaci nedochází k jejich lámání či poškození. I díky tomu je depilace s BioEpilem méně bolestivá, snižuje podráždění a následné zarůstání poškozených chloupků (bolestivé červené pupínky běžné u depilace voskem či při holení žiletkou).

Pro léto bez starostí
Zbavte se nežádoucích chloupků, oblékněte si sukni či šaty a užijte si léto naplno! Svého něžného pomocníka v boji proti ochlupení koupíte na http://www.organictime.cz. Radost z hladké pokožky vám s BioEpilem vydrží několik dlouhých týdnů.

Soutěž potrvá od 6. do 12. června 2011.

Tři z vás můžete vyhrát cukrovou epilaci BioEpil.

Více informací, odpověď na soutěžní otázku a výhodné ceny přírodní kosmetiky naleznete na http://www.organictime.cz

 

Datum ukončení soutěže: 12.6.2011

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace