Vyhrajte slevy dle vlastního výběru na Výprodeje.cz !

Vyhrajte slevy dle vlastního výběru na Výprodeje.cz !

Zodpovězte 3 jednoduché soutěžní otázky, nechte se vylosovat a vyhrajte jednu z 15 slev. Výprodeje.cz agregují hromadné slevy slevových serverů a každý výherce si bude moci jako výhru vybrat kteroukoliv z aktuálně nabízených slev v hodnotě výhry.
Jakmile Vás jako výherce kontaktujeme, budete si moci zvolit kteroukoliv z aktuálně nabízených hromadných slev v našem agregátoru hromadných slev. My pro Vás slevu koupíme a slevový kupon Vám zašleme e-mailem. Zda to bude jeden kupon nebo více, záleží jen na Vás. Jediným omezením je celková cena, která bude dána Vaší výhrou.
Výhrami jsou slevové kupony dle vlastního výběru v hodnotách:
1.-4. místo ... 1.000,- Kč
5.-10. místo ... 600,- Kč
11.-15. místo ... 300,- Kč

Pozor - soutěž je pouze pro registrované uživatele Výprodeje.cz (nepřihlášeným uživatelům bude registrace automaticky vytvořena při odeslání odpovědi). U všech vylosovaných výherců bude následně provedena kontrola, zda mají registraci potvrzenou pomocí odkazu v registračním e-mailu :)
Těšíme se na mnoho správných odpovědí a přejeme mnoho štěstí při slosování!

 

Datum ukončení soutěže: 16.6.2011

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace