Registrujte se na ŽijZdrave.cz a vyhrajte praktický cyklobatoh!

Registrujte se na ŽijZdrave.cz a vyhrajte praktický cyklobatoh!

Podívejte se na stránky www.ŽijZdrave.cz a zapojte se do soutěže o jeden z pěti cyklobatohů, který se pro vás stane nepostradatelným pomocníkem při výletech na kole. Spalovat tuky a zlepšovat fyzickou kondici vám pomůže pravidelný pohyb. Zapojte do sportování celou rodinu. Nejen že se budete cítit lépe, ale užijete si také spoustu legrace a vaše děti přirozeným způsobem naučíte, jak bojovat nejen proti nadváze a obezitě, ale také stresu a dalším civilizačním onemocněním.
Na stránkách www.ŽijZdrave.cz najdete kromě soutěží také videa a články o zdravé stravě a hubnutí. Můžete si přečíst užitečné tipy, jak se vypořádat s jarní únavou. Zjistíte například, že ani při dodržování diety se nemusíte bát jít do restaurace, protože stačí dodržovat jen pár jednoduchých zásad. Zaregistrujte se do Klubu Žij zdravě a získávejte spoustu výhod a dárků. Diskutujte s odborníky a využívejte online aplikaci Můj deníček, která vám pomůže sledovat váš energetický příjem a výdej.

 

Datum ukončení soutěže: 31.5.2011

Kategorie: Sportovní věci


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace