Soutěž o 4 vstupy na SENSATION CELEBRATE LIFE v Praze!

Soutěž o 4 vstupy na SENSATION CELEBRATE LIFE v Praze!

SENSATION je po nedávné Trancefusion Magic další z událostí, která je pro každého příznivce elektronické taneční hudby takřka povinností! Na letošním pátém vydání s podtitulem „Celebrate Life“ se představí vycházející DJská hvězda Hardwell a společně s ním vystoupí Mr. White, AN21 & Max Vangeli, Sharam, Fedde le Grand a Joris Voorn & 2000 AND ONE.

Jak můžeš vyhrát?
Stačí, když se zaregistruješ, správně odpovíš na soutěžní otázku, budeš mít vyplněnou fotku u svého profilu a budeš 80., 160. a 240. správně tipující.

Co můžeš vyhrát?:
240. správně tipující získává 2 volné vstupy.
160. správně tipující získává 1 volný vstup.
80. správně tipující získává 1 volný vstup.

Soutěžní otázka:
Kolik let je nejmladšímu vystupujícímu na SENSATION Celebrate Life?
a) 23
b) 26
c) 28

Nápovědu hledej na SENSATION Celebrate Life

Vaše odpovědi zasílejte na emailovou adresu partyplanet@partyplanet.cz. Do předmětu uveďte „SENSATION“ a do těla emailu správnou odpověď, své celé jméno + poštovní adresu, své telefonní číslo (bude použito pouze v případě výhry) a nick, pod kterým vás můžeme na PartyPlanet.cz najít. Soutěž končí 23.5.2011 (pozn. v případě, že se výherce nepodaří kontaktovat do 3 prac. dnů, může být cena použita pro další účely PartyPlanet.cz)

 

Datum ukončení soutěže: 23.5.2011

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace