Cesta ke zdraví

Cesta ke zdraví

Trápí vás nějaké zdravotní problémy a potýkáte se i s různými psychickými? Lékaři vám na ty zdravotní předepisují různé léky, ale problémy se zase vracejí? Lepší je odstranit jejich příčinu. Najednou zjistíte, že s těmi zdravotními zmizí i ty psychické, protože s nimi souvisejí. A jak se jich tedy zbavit? Můžete vyzkoušet řízenou detoxikaci.

Nejdříve podstoupíte vyšetření přístrojem Salvia. Ten zjišťuje, co člověka dráždí. Klient je přes ruce a hrudník napojen na elektrický obvod. Ten prochází přes srdce a osrdečník, což je citlivý orgán a reaguje na informace uložené v podvědomí. Přístroj je nastaven na hodnotu 80, což je domluvená výchozí hodnota. V této chvíli, když se sonda dotkne klientovy ruky a propojí tento okruh, nám přístroj ukazuje hodnotu 80.

Poté se vloží do misky testovací ampule s jedem na hlodavce, kterému se naše tělo podvědomě brání, a je patrné, že stupnice už ukazuje mnohem méně. Tak zjistíme, že je přístroj nastavený a můžeme začít klientovi, resp. jeho tělu klást dotazy v podobě určitých holografických obrazů, které preparáty Joalis vysílají.

Přípravky Joalis jsou podle čínské medicíny roztříděny do pěti okruhů orgánů. Do misky se vkládají jednotlivé přípravky po jednotlivých okruzích a určuje se pořadí důležitosti. Pokud člověk nepospíchá na výsledek, je dobré detoxikovat jednotlivé okruhy postupně.

* Okruh plic, který souvisí se smutky.
* Okruh ledvin, který souvisí s obavami, nejistotami, strachy.
* Okruh sleziny souvisí s vnitřním přemýšlením, rozebíráním, starostmi.
* Okruh srdce souvisí s pocitem štěstí a vítězství i neúspěchu.
* Okruh jater s agresí a závistí.
* Většinou zvolíme jen jeden okruh. Můžeme ale detoxikovat i speciální věci – lymfatický systém, hypotalamus atd.

Pro člověka je ideální stav, když je v harmonii. Proto, po využívání kúry, která trvá pět a půl týdne, by se měl vrátit a pokračovat v detoxikaci dalších částí. Ideál je pocit štěstí, radost ze života, stabilita. Základní detoxikace trvá alespoň rok.

Více informací naleznete na http://www.eccklub.cz

Tři z vás mají možnost získat poukázku na vyšetření + léčebnou kúru (maximálně tři detoxikační preparáty).

 

Datum ukončení soutěže: 27.3.2011

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace