60 vstupenek na veletrh Rybaření

60 vstupenek na veletrh Rybaření

Ve dnech 10. - 13. března se v Brně sejdou příznivci Petrova cechu na jednom z největších rybářských veletrhů v Evropě. Vyhrajte vstup zdarma!
Návštěvníci veletrhu Rybaření se můžou těšit na přítomnost světových i tuzemských značek a nejžhavější novinky v rybářském vybavení. Kromě nepřeberné řady prutů, vlasců, háčků, navijáků, splávků a nástrah nebudou chybět ani rybářské doplňky, oblečení, rybářská literatura či dokonce lodní motory. Veletrh navíc obohatí spousta doprovodných akcí, soutěže v rybářských dovednostech o hodnotné ceny, ukázky rybolovných technik a výstava živých ryb.
Jestli Vás program veletrhu zaujal, zkuste vyhrát vstup na letošní ročník zdarma. Stačí pro to udělat tyto jednoduché kroky:
1) Správně odpovězte na soutěžní otázku:
Kolikátý ročník veletrhu RYBAŘENÍ proběhne na brněnském výstavišti v termínu 10.-13.3.2011?
a) pátý
b) osmý
c) třináctý
2) Tipněte si, kolik lidí se zapojí do této soutěže.
3) Odpověď na soutěžní otázku a svůj tip zašlete na adresu: soutez@bvv.cz . V e-mailu uveďte prosím své celé jméno. Do předmětu e-mailu napište „Rybaření“.
30 soutěžících, kteří správně zodpovědí soutěžní otázku a jejichž tip bude nejpřesnější, získá výhru v podobě 2 vstupenek na veletrh zdarma.

 

Datum ukončení soutěže: 10.3.2011

Kategorie: Sportovní věci


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace