Trojitou zbraní proti celulitidě

Trojitou zbraní proti celulitidě

Nedovolte, aby celulitida ohrozila vaše sebevědomí! Objevte trojitou zbraň proti ní - péči proti celulitidě s masážním aplikátorem Cellu-Sculpt 3X.

3 zbraně proti celulitidě v 1 revolučním výrobku:

1. Masážní aplikátor se třemi kuličkami, které se otáčejí o 360 stupňů, působí přímo na problémové partie. Klinicky byl prokázán jeho pozitivní vliv na krevní oběh.
2. Obsažené přírodní antioxidanty ve formě výtažků z oliv pomáhají neutralizovat výskyt volných radikálů, které mohou přispět ke vzniku celulitidy.
3. Technologie Lipo-Smooth pomáhá vyhlazovat dolíčky a zlepšuje vzhled partií zasažených celulitidou.

Stačí pouhých 5 minut denně a dosáhnete nečekaných výsledků. Viditelně redukuje projevy celulitidy na bocích, břiše, stehnech a hýždích. Zaručuje štíhlejší siluetu s nádherně hebkou pokožkou. Optimálních výsledků dosáhnete při použití ráno a večer. Vmasírujte gel malými
Zpevňující sprchový gel Skin So Soft
Zpevňující sprchový gel Skin So Soft

krouživými pohyby. Za 1 týden uvidíte senzační výsledky! Péči o pokožku můžete doplnit zpevňujícím sprchovým gelem Skin So Soft. Čistí pokožku a zároveň zvyšuje její odolnost. Peelingové mikročástečky podporují obnovu kožních buněk. Vaše pokožka bude smyslně hebká.

 

Datum ukončení soutěže: 13.3.2011

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace