Já a moje žirafa

Já a moje žirafa

Vyhlašujeme Fotosoutěž na téma:

Já a moje žirafa.

Své fotografie, které budou znázorňovat nějakou žirafu (hračku, zvíře, věc, obrázek, fotomontáž, nám zasílejte na email soutez@zirafa-shop.cz do 16.8.2011 spolu se správnou odpovědí na soutěžní otázku:

Kolik žiraf se nachází na obrázku k dětskému pokojíčku SAFARI?

Nejlepší fotografie a správné odpovědi budou vybrány a po ukončení soutěže budou odměněny dle finálního pořadí, 10 výherců. (autorů fotografií).

Pravidla fotosoutěže na www.zirafa-shop.cz

Účast v soutěži, zasílání fotografií

Je povoleno zaslat pouze 1 fotografii na jednoho uživatele.

Fotografie zasílejte do 16.8.2011 na emailovou adresu soutez@zirafa-shop.cz

V emailu uveďte název fotografie, vaše jméno a e-mailovou adresu. Při zadávání emailu dbejte zvýšené opatrnosti.

Fotografie posílejte ve formátu JPG a v maximální velikosti 500kB / obrázek. Fotografie, které budou přesahovat tuto velikost, nebudou zařazeny do fotosoutěže

Každá fotografie podléhá schválení administrátora.

Z fotosoutěže budou vyřazeny fotografie, které nesouvisí s tématem této soutěže nebo které budou obsahovat neetický obsah.

Účastník fotosoutěže prohlašuje, že fotografii pořídil sám, a že případné osoby zachycené na snímku souhlasí s jeho zveřejněním na portálu www.zirafa-shop.cz V případě že tomu tak není, se účastník vystavuje riziku spojenému s porušováním autorských práv pravého vlastníka fotografie, se všemi možnými právními následky!

Všechny fotografie zaslané do fotosoutěže se po jejím ukončení stávají majetkem organizátora společnosti Dětský obchůdek Žirafa, který si vyhrazuje právo s nimi nakládat dle vlastního uvážení a použít je ke svým účelům bez dalšího souhlas účastníka fotosoutěže. Zasláním fotografie poskytuje účastník soutěže organizátorovi právo využívat fotografii všemi zákonem dovolenými způsoby užití.

Ze zaslaných fotografií vybereme 10 vítězných fotografií. Výherce budeme kontaktovat emailem a výhry jim zašleme na uvedené adresy nejpozději do jednoho měsíce po ukončení soutěže.

 

Datum ukončení soutěže: 16.8.2011

Kategorie: Pro děti & kočárky & výbava


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace