Bav se, házej a vyhraj

Bav se, házej a vyhraj

Skiareál Kouty pro Vás připravil vzrušující soutěž o deset skipasů pro ty, kteří se zúčastní soutěže "koulování" na facebook.com. Soutěž spočívá v hodech virtuálními sněhovými koulemi na své kamarády. Stačí se přihlásit do aplikace na facebooku a začít koulovat, více na koulovani.cz.

Soutěž začíná 1.2.2011 a trvá do 1.3.2011. Vyhraje deset uživatelů facebooku, kteří hodí po svých kamarádech nejvíce koulí v aplikaci koulování. Informace o výhercích budou zveřejněny na koulovani.cz nejpozději do 7 pracovních dnů od ukončení soutěže. Výher je celkem 10. Prvních deset výherců, kteří zasáhnou nejvíce přátel sněhovou koulí, získá celodenní permanentku do největšího a nejmodernějšího skiareálu v České republice, Kouty Jeseníky. Výhru si výherce převezme v lyžařském areálu Kouty na pokladně, nejpozději do 30 dnů od vyhlášení výsledků. Výherce obdrží na facebook.com unikátní výherní kód, na základě kterého mu bude v Koutech celodenní skipas vydán.

 

Datum ukončení soutěže: 1.3.2011

Kategorie: Zážitky & dovolená


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace