Soutěž o trika LONDÝNSKÝ GANGSTER + DVD Muž ve stínu!

Soutěž o trika LONDÝNSKÝ GANGSTER + DVD Muž ve stínu!

O filmu Londýnský gangster: Po třech letech strávených za mřížemi, Mitchel (Colin Farrell) opouští věznici s dobrými úmysly. Ale když potká starého přítele Billyho (Ben Chaplin), gangstera, který se zrovna ohlíží po nějaké práci, Mitchel se k němu připojí, výměnou za místo k bydlení. Když se znovu zaplete se svou minulostí, je vtažen do života Charlotty (Keira Knightley), filmové hvězdy která se schovává před hordou fotografů a reportérů. Přitahován její krásou a zranitelností, rychle se ujímá role jejího ochránce. Začínají spolu plánovat nový život v Los Angeles, ale plány jim zkříží gangový boss Gant. Mitchelovi je jasné, že před Gantovým hněvem není v bezpečí nikdo z jeho blízkých a rozhoduje se vyřešit věci mezi nimi jednou provždy. (oficiální text distributora)
O filmu Muž ve stínu: Thriller The Ghost Writer z pera mistra historických románů Roberta Harrise přináší napínavý příběh spisovatele, který je najat na sepsání pamětí bývalého britského premiéra. Děj začíná nabírat nebezpečné obrátky krátce poté, co na opuštěnou zimní pláž známého amerického letoviska vyplaví moře mrtvolu jeho předchůdce na tomto literárním projektu. Netrvá dlouho a „duch“ si uvědomí, že přijetím atraktivní práce učinil strašlivou chybu: ukazuje se, že expremiér je muž, v jehož minulosti se skrývají tajemství, která mají sílu zabíjet. (oficiální text distributora)
Soutěž probíhá: 10.-20. února 2011

Výhry: 3x triko LONDÝNSKÝ GANGSTER + DVD s filmem Muž ve stínu

Pravidla soutěže:

Účastnit se mohou pouze osoby s trvalým bydlištěm na území České republiky. Každý zúčastněný musí být fanouškem naší facebookové stránky (popř. i twitterové) – tento údaj je kontrolován v případě výhry přes e-mailovou adresu, proto jí uvádějte stejnou. Do soutěže budou zařazeny pouze správné odpovědi se všemi řádně vyplněnými údaji.

 

Datum ukončení soutěže: 20.2.2011

Kategorie: Oblečení


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace