Tipovací soutěž o změnu image a další ceny

Tipovací soutěž o změnu image a další ceny


V rámci projektu business (duo) proměny jsme připravili soutěž pro čtenáře. Stačí se jen nejvíce přiblížit správné odpovědi na soutěžní otázku a můžete vyhrát proměnu vaší image, kancelářské sety od firem 3M a Esselte, čističku vzduchu od 3M a další ceny.

Cílem projektu je představit podnikatelům, manažerům a zaměstnancům ve firemní správě různé typy firemních kultur a předvést jejich ideální reprezentanty. Projekt je určený všem, kteří chtějí budovat svojí kariéru nejen na znalostech a dovednostech, ale uvědomují si, že klíčem k úspěchu je také odpovídající vzhled.

Soutěžní otázka:
Kolik zásilek rozveze Office Depot v rámci České republiky dne 8. listopadu 2010?
Office Depot prodává kancelářské potřeby – tisíce výrobků. Nabízí nejširší výběr produktů v oblasti kancelářských potřeb na světě. Během projektu dostanete k dispozici tři indicie v článcích o proměnách, které vám pomůžou k lepšímu odhadu. Své odpovědi pište na adresu redakce@podnikatel.cz, každý může tipovat z jedné e-mailové adresy až třikrát a počítá se jeho nejlepší tip.




 

Datum ukončení soutěže: 7.11.2010

Kategorie: Zážitky & dovolená


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace