Soutěž o vstupenky na 10. veletrh World of beauty & spa 2010

Soutěž o vstupenky na 10. veletrh World of beauty & spa 2010

V nových prostorách O2 areny bude veletrh World of beauty & spa 2010 zaměřen na trendy v kosmetických oborech, zkrášlování, modelaci obličeje i postavy. Vystavovatelé představí okolo 350 značek ze všech kosmetických oborů: nové metody péče o pleť, v nehtové modeláži, zdobení nehtů, péči o nohy, zahušťování či prodlužování vlasů, tetování, permanentním make-upu či např. opalování, formování obličeje i postavy za použití přístrojů, obličejových výplní i plastické chirurgie.
Ukázky četných druhů masáží, aromaterapie a dalších relaxačních metod jsou netrpělivě očekávány návštěvníky i těmi, kteří zvažují další vzdělávání v tomto oboru. Rekvalifikace nabízejí vystavovatelé i v dalších oblastech. Soutěže budou jako každoročně patřit k nejvíce sledovaným částem programu veletrhu (Otevřená česká mistrovská soutěž v make-upu, Krásné ruce a nohy, Nejkrásnější nohy, Beauty Expo & Prokos Products Award, Mistrovství ČR a mezinárodní mistrovství v nail designu, 1. ročník soutěže otevřené napříč kadeřnickým světem Inspirace 2011).

 

Datum ukončení soutěže: 15.8.2010

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace