Vyhrajte s Oresi skvělé víno za 10.000,-

Vyhrajte s Oresi skvělé víno za 10.000,-

Zkuste vymyslet jméno pro novou kuchyňskou sestavu Oresi.

Nejlepší nápad odměníme kolekcí strašně dobrých toskánských vín z vinařství Pogni
Oresi chystá novou kuchyň, která bude mít vínově červenou barvu (proto jsme jako cenu zvolili červené víno), bude v provedení vysoký lesk a bude působit mondénně, elegantně, bude blízká těm, co mají skutečnou vášeň pro vaření. A bude patřit do série moderních kuchyní Oresi, které jsou inspirovány Itálií, italským designem a italským životním stylem. Proto mají tyto kuchyně také italštinou ovlivněná jména Pulita nebo Sorano. (A proto jsme jako cenu v soutěži zvolili italské víno, mimochodem v bio kvalitě)

Vymyslete jméno pro tuto novou kuchyň, aby odpovídalo její barvě, jejímu výše naznačenému charakteru a zapadlo do „italské“ série pojmenování. Nejlepší návrh odměníme třemi kartóny vín z Toskánska. Půjde celkem o tři druhy vína a v každém kartónu je šest lahví. Celková cena tohoto dárku je zhruba deset tisíc korun. Vítězný návrh z naší soutěže bude takto odměněn, ale společnost Oresi není povinna jej využít k pojmenování kuchyně.

Uzávěrka soutěže je posledního července 2010.


Vítěz bude vyhlášen do 18.července 2010 na Facebooku a samozřejmě bude kontaktován e-mailem a telefonicky.

ODPOVĚDI ZASÍLEJTE NA E-MAIL: soutez@oresi-kuchyne-praha-9.cz

DO PŘEDMĚTU UVEĎTE HESLO: SOUTĚŽ


Do e-mailu můžete uvést až 2 názvy pro novou kuchyni Oresi.

NEZAPOMEŇTE DO ZPRÁVY UVÉST VAŠE JMÉNO, KONTAKTNÍ ÚDAJE A TELEFONNÍ ČÍSLO.


Jedna osoba se smí zúčastnit pouze jednou! Přijde-li více e-mailů se stejnou kontaktní osobou – bude účastník diskvalifikován.

 

Datum ukončení soutěže: 31.7.2010

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace