Soutěž Týdenní rodinná dovolená v Rakousku:

Soutěž Týdenní rodinná dovolená v Rakousku:

Chtěli byste strávit letní dovolenou v Rakousku s celou vaší rodinou? Oblíbili jste si současně soutěže, kde můžete vyhrát zajímavé ceny? Zapojte se do naší letní soutěže a vyhrajte týdenní rodinnou dovolenou v Rakousku.

Rakousko je destinací, která nabízí spoustu příležitostí pro krásnou letní dovolenou pro celou rodinu. Pěší turistika, jízda na kole nebo koupání v řece mohou být výborných zážitkem. Všichni milovníci aktivní dovolené si zde přijdou na své. Krásná příroda, příjemná a rozmanitá městečka a vesničky jsou tou ideální kombinací. Ve všech regionech Rakouska je připravena celá řada kulturních programů, zábavných akcí a příležitostí, aby si celá vaše rodina výborně odpočinula a prožila krásnou letní dovolenou.

Nyní se můžete zúčastnit velké letní soutěže s „family austria“ a vyhrát týdenní dovolenou pro celovaši rodinu v některém ze 40 specializovaných hotelů v Rakousku. A co je nutné pro výhru udělat?

Odpovězte správně na první soutěžní otázku a tipujte co nejpřesněji počet soutěžících, kteří zašlou své odpovědi do 13.6 . 2010. Výherce získá týdenní pobyt pro dvě osoby a dvě děti včetně polopenze v některém z členských hotelů family austria.

Chcete se dozvědět více o probíhající soutěži nebo o Rakousku? Navštivte naše webové stránky http://www.austria.info/cz/prostor-pro-rodinnou-fantazii/vyhrajte-rodinnou-dovolenou-1306833.html nebo se k nám připojte na Facebooku http://www.facebook.com/Dovolena.Rakousko

Nezapomeňte své odpovědi zaslat nejpozději do 13.6.2010!

 

Datum ukončení soutěže: 13.6.2010

Kategorie: Zážitky & dovolená


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace