Na vlnách lásky s Korunní Májovou

Na vlnách lásky s Korunní Májovou

Korunní Májová chce spolu se svými májovými stromy vnášet kapku lásky, kamkoli se hnete. A díky nové soutěži vám nabízí hned celé moře lásky! Stačí, abyste ukázali, jak moc zamilovaní jste, a můžete se připravit na romantické zážitky na lodi! www.bezlaskyuschnete.cz
Jak soutěžit?
•Vymyslete originální líbací scénu, v níž hraje nějakou úlohu Korunní Májová. Jestli se budete líbat a držet při tom Korunní Májovou v ruce, nebo budete při polibku balancovat s Korunní Májovou na hlavě, je na vás a vaší fantazii.
•Až budete mít tu pravou scénku, vyfoťte se při ní. Bude to asi rychlejší než se nechat namalovat nebo vysochat.
•Registrujte se nebo přihlaste do soutěžní sekce webových stránek. Jestli jste věrní Korunní Májové a přihlašovací údaje máte z loňské soutěže, můžete je použít.
•Nahrajte svou soutěžní fotografii a vyznačte ji na mapě májových polibků. To abychom měli přehled, kde v České republice jsou nejnáruživější líbači a líbačky.
•Rozhlaste mezi kamarády a známé, že soutěžíte, aby pro vaši fotku hlasovali v galerii. Ovšem riskujete, že neodolají úžasné hlavní ceně a stane se z nich vaše konkurence.
•Hlavní cenu získá fotografie s největším počtem hlasů. Ale nebojte – na plavbu lodí nepošleme vaši fotografii, ale vás a vaši drahou polovičku!

 

Datum ukončení soutěže: 1.6.2010

Kategorie: Zážitky & dovolená


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace