Soutěž o DVD Lekce neslušného chování

Soutěž o DVD Lekce neslušného chování

Soutěžte s námi o DVD Lekce neslušného chování
Larita, krásná a rozvedená Američanka, se ve Francii seznámí s pohledným anglickým mladíkem Johnem a záhy se za něj provdá.

Ihned po svatbě se vydávají k jeho rodičům na starobylé anglické venkovské sídlo, aby jim John představil svou okouzlující ženu. Johnova matka má ihned averzi vůči své nové snaše. Naopak Jim, Johnův otec, v ní nalezne spojence a spřízněnou duši v tomto staropanensky nudném prostředí. Začíná hra bez pravidel, v níž ten (respektive „ta“) nejdůvtipnější vyhrává. Anebo prohrává…?

Stylová komedie plná sarkastického anglického humoru vznikla podle uznávané stejnojmenné hry Noëla Cowarda, kterou jako první, v roce 1928, zfilmoval „Mistr hororu“ Alfred Hitchcock. Této režie se ujal oskarový Stephan Elliot (Dobrodružství Priscilly – královny pouště).

V hlavních rolích účinkují Jessica Biel (Iluzionista) a Ben Barnes (Hvězdný prach). Jejich výkony dokreslují Colin Firth (Deník Bridget Jonesové) a na cenu akademie nominovaná Kristin Scott Thomasová (Anglický pacient).

 

Datum ukončení soutěže: 6.5.2010

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace