Soutěž o bionické oko - EYE CLOPS

Soutěž o bionické oko - EYE CLOPS

Chceš si otevřít dvěře do mikro světa? Eye Clops je jejich klíčem! Podívej se na věci, které tě obklopují, pomocí bionického oka. Odhalí ti skrytá tajemsví, která tě zaručeně překvapí. Propoj Eye Clops s TV a podívej se třeba na to, jak mají mravenci chlupaté nohy.

Eye Clops je bionické oko, které můžeš propojit s TV, a podívat se na věci očima 200násobného zvětšení. Vlákna koberce se rázem promění v lodní lana, krystalky soli ti budou připadat jako ledové kry a hologramy na tvé obrazovce rozehrají krásně barevnou světelnou show. A co dalšího se skrývá ve věcech, které tě obklopují?


Účastí v soutěži navíc získáte SOUTĚŽNÍ KUPÓN !
Po zodpovězení alespoň 1 otázky obdržíte soutěžní kupón, na který získáte slevu 5% na nákup v eShopu www.gigantshop.cz. Slevový kupón můžete uplatnit při objednávce (kód vložte do kolonky "Vaše připomínky k objednávce"). Platnost soutěžního kupónu je do 23.3.2010.

 

Datum ukončení soutěže: 7.3.2010

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace