Soutěž o volné vstupy na koncert Tria de Janeira v Litomyšli

Soutěž o volné vstupy na koncert Tria de Janeira v Litomyšli

Téměř na den přesně se po roce vrací do klubu Kotelna litomyšlská kapela Trio de Janeiro, aby předvedla, že vítězství v prestižní soutěži Colours Talents 2008 nebylo pouhou náhodou, ale naopak impulzem pro další činnost a koncertování.

Od vydání debutového alba „Malá černá domů“ u vydavatelství Indies Scope Records se kapela nejen personálně rozšířila o post trumpetisty a ze všeho nejvíc nyní připomíná malý orchestr, ale podařilo se ji hlavně nashromáždit nový materiál, se kterým se v průběhu letošního roku hodlá vydat do studia. Únorový koncert v Kotelně tak posluchačům nabídne ochutnávku z připravovaného alba.

Možnosti jak vyhrát 2 volňásky na koncert v Kotelně jsou dvě.

První z nich je odpovědět na záludnou otázku a vyplnit své ctěné jméno, město a email. Ze správných odpovědí vylosujeme jednoho výherce, kterého kontaktujeme na vyplněný email.

Druhá možnost je určena pro zaryté vyznavače facebooku, pro které je situace ještě jednodušší: na facebookových stránkách Tria ( http://www.facebook.com/triodejaneiro ) stačí kliknout pod příspěvkem "Soutěž o volné vstupy na koncert v Kotelně" na "To se mi líbí". Ostatní je již na náhodě a trochu toho štěstí. Vylosovaného výherce zveřejníme v komentáři pod příspěvkem a budeme ho kontaktovat pomocí facebook zprávy.

Jak si výhru vyzvednout?
Volné vstupy budou k dispozici na jméno u vstupu v baru, a to po předložení občanského průkazu.

 

Datum ukončení soutěže: 20.1.2010

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace