Soutěž o 2x sadu Christian Lacroix Rouge

Soutěž o 2x sadu Christian Lacroix Rouge

Sada obsahuje :

EDP Rouge ( 50 ml)
Tělové mléko Rouge ( 150 ml)
Kosmetická taštička ( 20 x13×6 cm)


Světoznámý módní návrhář Christian Laicroix exkluzivně pro Avon vytvořil luxusní vůni Rouge.

Na vzniku nové vůně se nepodílel pouze Christian Lacroix (ikona světové módy a pařížský módní návrhář) a Avon, ale i dva další slavní tvůrci parfémů: Laurent Le Geurnac, který vytvořil mnoho úspěšných vůní pro značky jako Elizabeth Arden, Kenneth Cole a Liz Claiborne. Carlos Benaim je považován za žíjící legendu moderního parfumářství, jeho dílem je mnoho úspěšných vůní pro značky Prada, Giorgio Armani, Calvin Klein a Carolina Herrera.


Vůně Christian Laicroix Rouge byla inspirována návratem k luxusu.

Kombinace unikátních ingrediencí tvoří velmi ženskou vůni, ve které se prolínají povzbuzující svěží tony plné optimismu a smyslné bohaté květinové tóny.

Horní složky tvoří svěží aroma pomerančové kúry společně s květinovými tóny pivoňky a energizujícího bílého pepře.

Po chvíli se rozvine smyslné srdce vůně s vášnivými akordy vodní lilie, tulipánů, květu japonské švestky a španělského karafiátu.

Kašmírové dřevo, smyslný mošus, mech a pačuli tvoří spodní tóny vůně. Originální, velmi elegantní flakón navržený rovněž Christianem Lacroix je sám o sobě uměleckým dílem.

 

Datum ukončení soutěže: 13.12.2009

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace