Soutěž o autopotahy univerzální Dakar antracit

Soutěž o autopotahy univerzální Dakar antracit

eShop www.doplnkynaauto.cz k vám opět přichází se soutěží. Tentokrát se jedná o sadu autopotahů Dakar antracit, viz www.doplnkynaauto.cz

Představujeme Vám velmi kvalitní Autopotahy značky PETEX. Moderní vzhled a velmi dobré zpracování. Univerzálně vhodné pro automobily s bočními airbagy v opěradle i bez těchto airbagů.

Technický popis výrobku :
Potah z polyesterové pleteniny. Speciální šev pro spolehlivý výstup airbagu. Universálně vhodné pro všechny běžné osobní (i nové modely aut) automobily s bočními airbagy v opěradle i bez těchto airbagů. Jednoduchá montáž.17 dílná sada, zadní sedadla dělena 50/50 i 30 /70 (70/30) díky dvojici zipů, které dělí opěradla tak jak Vy potřebujete. Výrobce Petex, Schváleno TUV a GS. V místě airbagu je na potahu speciální zdvojený šev, který v případě nutnosti nebrání otevření airbagu. Rubová strana potahů je opatřena měkčeným materiálem, který zabraňuje sklouzávání potahů ze sedadel a zajišťuje tak větší komfort. Potah zadní lavice i opěradla je opatřen 3 zipy po celé výšce opěradla (i šířce sedáku), tak rozdělí potah na 4 části. Díky množství kombinací těchto částí, lze potah použít i pro sedadla dělená v 1/3 (jak zleva, tak zprava) i 1/2. Potah umožňuje sklápění jednotlivých částí sedadla, aniž by musel být odstraněn. Sada obsahuje navíc 4 díly na boky těchto sklápěných sedáků a opěradel. Také je možné přizpůsobit potah užším sedadlům.

Navíc k autopotahům Hasicí deka v hodnotě 200 Kč.




Účastí v soutěži navíc získáte SOUTĚŽNÍ KUPÓN !
Po zodpovězení všech 5ti otázek získáváte soutěžní kupón na jednorázový nákup v eShopu www.doplnkynaauto.cz se slevou 3%. Platnost soutěžního kupónu je do 10.10.2009.

 

Datum ukončení soutěže: 27.9.2009

Kategorie: Auto & Moto


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace