SOUTĚŽ o deskovou hru Century II.  Zázraky Východu - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o deskovou hru Century II. Zázraky Východu - www.chrudimka.cz

Očekávaný druhý díl úžasné trilogie je tu!

Před staletími výnosný obchod s kořením přinutil prosperující národy světa hledat nové cesty k tomuto vzácnému zboží. Jednotlivé národy se vydávaly na moře aby hledaly exotické země. Právě toto vedlo k objevu bájných Ostrovů koření které zatím ukrývaly nejcennější koření na světě. Tato koření byla cennější než jejich váha ve zlatě a některá rostla jen na těchto ostrovech. Tento objev vedl k mnohým expedicím soupeření…a na konec i válkám. Tato éra je známá jako
Věk zámořských objevů. V letech prosperity a mnohých příležitostí se ocitnete na moři na výpravě za exotickými zázraky. Jako obchodník reprezentující svůj národ se snažíte ovládnout oblast kvůli slávě a bohatství. Vaše cesta pokračuje až na daleký Východ.

Trilogie CENTURY je řada 3 vzrušujících a báječně návykových her které se dají navzájem kombinovat. Epické dobrodružství začíná cestou za vzácným kořením ve druhé díle se vydáme na výpravu za zázraky východu… každý rok vyjde u Piatniku jeden díl.

BUDETE CHTÍT HRÁT ZNOVU A ZNOVU… A ZNOVU!

Chcete-li vyhrát deskovou hru Century II. Zázraky Východu od vydavatelství PIATNIK odpovězte nám e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 15.8.2018

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace