SOUTĚŽ o vstupenky na FRIENDS FEST - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na FRIENDS FEST - www.chrudimka.cz

11. srpna 2018 PARDUBICE Dostihové závodiště

Unikátní multižánrový zážitkový open-air festival pro všechny kteří obdivují americké automobily a motocykly kteří si čas od času dopřejí poctivé typicky americké pochutiny jako hamburgery či steaky zajímají se o vojenskou historii a techniku nedají dopustit na blues country či rock 'n' roll v podání českých kapel či milují svět westernu a indiánů.

Návštěvníci festivalu uvidí vojenské campy a techniku zažijí atmosféru rodeové arény inspirují se módními stylovými přehlídkami pobaví se různými soutěžemi a uvidí mnoho a mnoho dalšího. Pro děti je připraven netradiční dětský den s mnoha zajímavými atrakcemi. Návštěvníci festivalu uvidí naživo i americké dragouny tedy 2nd CAVALRY REGIMENT.

Hudební hvězdou festivalu pak bude anglická glamrocková a hardrocková skupina SLADE!

Celý festival bude moderovat Martin Dejdar s Petrem Vackem.

Chcete-li vyhrát 3 x 2 vstupenky na na FRIENDS FEST v Pardubicích odpovězte nám e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 6.8.2018

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace