SOUTĚŽ o vstupenky na LUGHNASAD na hradě Veveří - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na LUGHNASAD na hradě Veveří - www.chrudimka.cz

Vám a nejen Vám kterým v žilách koluje divoká keltská krev a v hrudi tluče romantické srdce je určen tradiční věhlasný festival LUGHNASAD pořádaný CK a KČT KUDRNA který bude opět zasazen do nitra hradu Veveří. Vše vypukne 4. 8. 2018 a zahrají vám VOJTA KIĎÁK TOMÁŠKO Loket úvodní koncert tohoto trampského barda zadara… dále od 15 hodin energické kapely BEERBERRIES Pardubice JOLLY BUSKERS Praha ČESKÉ SRDCE Tuchoměřice ASONANCE Praha a BARBAR PUNK Brno.

Uvidíte budování keltského ležení KELTOI. Vyzkoušíte si dávné keltské žití včetně řemesel her pro děti i dospěláky věštění magie či rituálního malování na tělo.

I tentokráte vystoupí soubor LA QUADRILLA s irskými a skotskými tanci sdružení SKOTSKÝ PES s dudáckými ukázkami i soubor DÉMÁIRT s nápaditým irským tancováním … nebude chybět ani tradiční BUBENICKÉ JAMMOVÁNÍ či úžasné ohňové překvapení v podání CARPE NOCTEM.

www.kudrna.cz/kct/festival-lughnasad

Chcete-li vyhrát vstupenky na keltský festival LUGHNASAD na hradě Veveří odpovězte nám e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 26.7.2018

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace