SOUTĚŽ o vstupenky na SKOTSKO v KOSTELÍKU - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na SKOTSKO v KOSTELÍKU - www.chrudimka.cz

10. ročník festivalu Skotsko v Kostelíku 6. 7. 7. 2018 obec Kostelík Slabce

Festival Skotsko v Kostelíku slaví v letošním roce 10. výročí. Z tohoto důvodu bude program rozšířen na dva dny a nabídne návštěvníkům množství zábavy související nejen se skotskou kulturou. Hudební festival potěší i tanečníky a sportovce a kromě osvědčených stálic nabídne i novinky. Hlavní náplní festivalu je hudební program situovaný na náves vesnice Kostelík ve středních Čechách. Díky nezaměnitelnému prostředí získávají vystoupení ojedinělou atmosféru kvůli které se sem mnozí z vystupujících rádi vrací. I v letošním roce se můžete těšit např. na skupiny Happy To Meet Isara Curlies nebo skupinu Claymore která bude sobotní program zakončovat. I letos se objeví nová jména kterými jsou např. klasikové žánru Irish Dew moderní Lua nebo energičtí Cheers kteří se na naše pódium vrací po několika letech.

Nedílnou součástí programu jsou i další „nehudební” vystoupení. Těmi jsou taneční vystoupení a lekce skupiny Nessie ke které se v letošním roce připojí Caledonian Club. Poprvé bude také možnost tance i mimo hlavní prostor po celý den budou obě taneční skupiny vyučovat tanci na speciálním odlehlejším místě. Během slavnostního zahájení se také můžete těšit na taneční překvapení.

Dalším bodem programu je i jeho sportovní část highland games v provedení klubu Kládaklan. Návštěvníci si můžou vyzkoušet a zazávodit v tradičních disciplínách jako je hod kládou závažím nebo balíkem slámy. I v letošním roce proběhne exhibice mistra tohoto sportu Vladislava Tuláčka. Ve skotském stylu bude samozřejmě i občerstvení. Kromě běžných festivalových pochutin a moků můžete ochutnat tradiční skotská jídla whisky a pivo. Skotský festival by se nemohl konat bez skotských dud. Nenechte si proto ujít slavnostní zahájení festivalu které proběhne za zvuku dvou českých dudáckých skupin Bohemian Pipe Band a The Rebel Pipers.

Pro bližší informace a aktuální novinky sledujte facebookový profil akce: www.facebook.com/SkotskovKosteliku.

Chcete-li vyhrát vstupenky na Skotsko v Kostelíku odpovězte nám e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 29.6.2018

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace