SOUTĚŽ o vstupenky na gurmánský BEKO FRESH festival do Pardubic - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na gurmánský BEKO FRESH festival do Pardubic - www.chrudimka.cz

Největší český gurmánský festival dobrého jídla a pití Beko Fresh festival který má již osmiletou tradici zavítá třetí červnový víkend do východních Čech a představí to nejlepší ze současné gastronomie.

Pardubice se spolu s Plzní Českými Budějovicemi a Libercem opět stanou hostiteli Beko Fresh festivalu. Tradiční místo konání areál dostihového závodiště v Pardubicích se o víkendu 16. a 17. června 2018 stane centrem všech gurmánů a gurmetů. Jak je pro tuto událost zvykem půjde o velkolepý víkend doslova nabitý bohatým programem z oblasti vysoké gastronomie zábavou pro všechny a především všudypřítomnou pohodou.

V rámci programu bude i letos připraveno hned několik pódií BEKO COOKING STAGE a BEKO WORKSHOP STAGE kde se vystřídají při svých živých cooking show taková esa jakými jsou Zdeněk Pohlreich Marcel Ihnačák Ivan Vodochodský Petr Stupka nebo Roman Vaněk. Za Pilsner Urquell se představí Vojtěch Homolka za barmany mixolog Tomáš Kubíček. Na BENCINI CAFFÉ COFFEE STAGE vystoupí neodolatelný Roberto Trevisan a mnoho dalších odborníků na kávu. Ochutnej společné století u příležitosti 100 let vzniku Československa přiblíží kuchařská show šéfkuchaře Radka Davidakterá vznikla za podpory agentury Czech Tourism. Návštěvníci se mohou také těšit na mnoho známých tváří z televizní obrazovky TV Prima jako například na moderátorku Sandru Parmovou která opět provede přítomné kulinářskými workshopy.

Chcete-li vyhrát 3 x 2 vstupenky na gurmánský BEKO FRESH festival do Pardubic odpovězte nám e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 10.6.2018

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace