výtvarně-umělecká fotosoutěž pro děti s námětem „Vytvoř si svůj Jasmine' - www.jasmineCZ.cz

výtvarně-umělecká fotosoutěž pro děti s námětem „Vytvoř si svůj Jasmine' - www.jasmineCZ.cz

K nastávajícímu Mezinárodnímu dni dětí jsme se rozhodli uspořádat výtvarně-uměleckou fotosoutěž pro děti s námětem „Vytvoř si svůj Jasmine'. Soutěž vyhlašujeme od 13. 5. - 13. 6. 2018 a bude probíhat na našich FB stránkách www.facebook.com/jasminecz.cz/.

Do fotosoutěže budou přihlášeny všechny výtvarné grafické nebo plastické ztvárnění představ vašich dětí na zadané téma. Je možné přihlásit vždy jen jednu práci vašeho dítka. Soutěž je platná pro ČR a SR.

A o co se soutěží? Odměnou za nejoriginálnější výtvor pro vítěze-ku je dětský kočárek pro panenky Jasmine Kids v hodnotě 2.490 Kč dle vlastního výběru. Tento hluboký kočárek na panenky je vhodný od 3 let - 7 let. Vyhlášení proběhne nejpozději do 5-ti pracovních dnů od ukončení soutěže.

Takže děti neváhejte vytáhnout pastelky barvičky plastelínu nebo jiný materiál který vás napadá a pusťte se s chutí do toho! Čekáme právě na vaše náměty a už se všichni moc těšíme.

 

Datum ukončení soutěže: 13.6.2001

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace