SOUTĚŽ o vstupenky na festival NA JEDNOM BŘEHU - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na festival NA JEDNOM BŘEHU - www.chrudimka.cz

NÁPLAVKA A NÁBŘEŽÍ LABE / BUSKING IN THE TOWN / HRADEC KRÁLOVÉ 25. 26. května 2018

Šestnáctý ročník je plný novinek a změn! Měníme místo konání festival bude dvoudenní a krom klubových koncertů vejdeme více do veřejného prostoru města Hradce Králové!

MĚNÍME MÍSTO KONÁNÍ POPOJEDEM OD ORLICE K LABI
V průběhu příprav festivalu vznikly nové okolnosti které nahrály přesunu festivalu z tradičního místa Letní kino Širák. Ve spolupráci s klubem Náplavka a Chilli festivalem připravujeme slavnost na Smetanově nábřeží hlavní koncerty v klubu Náplavka volně dostupné venkovní koncerty a oživíme hudbou i jízdu na parníčku Eliška.

FESTIVAL NA JEDNOM BŘEHU BUDE DVOUDENNÍ
Po šestnácti letech bychom rádi vešli do veřejného prostoru a oživili centrum města Hradce Králové. Charakter se nemění stále si zakládáme na kvalitní dramaturgii v pestré žánrové nabídce. Termín: 25. 26. května 2018

BUSKING IN THE TOWN téma festivalu
Busking čili pouliční umění vychází z čirého charisma umělce a jeho schopnosti zaujmout i v poměrně krátkém čase. A právě letošní dramaturgický výběr je tomuto kritériu podřízen. Všichni umělci mají zkušenosti s pouličními vystoupeními ačkoliv někteří dnes již vyprodávají velké sály a k jejich talentu a odvaze přibyla ještě zkušenost. Buskingovým hraním oživíme v pátek odpoledne vlakové nádraží podchod u Centrálu park u Grandu parníček na Labi a dokonce i linky MHD.

Chcete-li vyhrát 5 x 2 vstupenky na festival NA JEDNOM BŘEHU odpovězte nám e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 21.5.2018

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace