SOUTĚŽ o knihu Michael Jackson: Zpátky v čase - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu Michael Jackson: Zpátky v čase - www.chrudimka.cz

Cestujte zpátky v čase z roku 2009 do roku 1958 a prožijte neuvěřitelný příběh krále popu.

K 25. červnu 2009 dni kdy Michael Jackson zemřel bylo po celém světě prodáno zhruba 750 milionů jeho alb. Jeho kariéra trvala 45 let během nichž získal 26 cen American Music Award a 13 cen Grammy k tomu ještě cenu Grammy Lifetime Achievement Award. Zařadil se na třetí místo v žebříčku nejprodávanějších interpretů před ním jsou pouze Beatles a Elvius Presley. Zůstává jedním z nejpopulárnějších a kontroverznějších umělců všech dob.

Daryl Easlea zkoumá život a dědictví Michaela Jacksona originálním způsobem časem nazpátek. Od jeho tragické smrti přes zlaté roky jeho sólové hvězdné kariéry až po spolupráci s bratry ve skupinách Jacksons a Jackson 5 a život v Gary v Indianě. Výsledkem je kompletní obrazová historie krále popu. Nahlédněte do života tohoto génia poznejte jeho démony a hlavně jeho hudbu která zanechala nesmazatelnou stopu po celém světě.

Kniha je doplněna 200 fotografiemi časovou osou Jacksonova života kompletní diskografií a předmluvou bubeníka Ndugu Chanclera. Tuto knihu by měl mít v knihovně každý fanoušek Michaela Jacksona.

„Když se podíváte dolů z pódia tak daleko jak jen oko může dohlédnout vidíte spoustu lidí. A to je nádherný pocit i když to stálo spoustu bolesti a dřiny.' Michael Jackson

Chcete-li vyhrát knihu Michael Jackson: Zpátky v čase z nakladatelství OMEGA odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 14.3.2018

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace