SOUTĚŽ o dvě historické audioknihy - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o dvě historické audioknihy - www.chrudimka.cz

Stručné dějiny světa pro mladé čtenáře
Stručné dějiny světa pro mladé čtenáře audiokniha obsahuje zajímavou formou podaný příběh dějin světa který zaujme nejen mladé čtenáře. Autor Ernst Hans Gombrich. Interpret David Viktora. Režie a hudba Ivo Martiník. Hudba Lukáš Bury. Překlad Eva Pátková.

Proslulý kunsthistorik převypravuje dějiny světa jako příběh ne vždy právě veselý a pochopitelně neukončený. V této knize se Gombrich zaměřuje spíše na mladší generaci ale s chutí si ji poslechnou i dospělí. Kniha čtenáře provede historií od počátků až do dvacátého století. Seznámí ho s nejdůležitějšími historickými osobnostmi a událostmi a také jej poučí o souvislostech a spojitostech mezi různými obdobími.


Svitky z londýnského mostu
Svitky z londýnského mostu audiokniha obsahuje detektivku odehrávající se v prostředí středověkého Londýna. Autorka Jana Šouflová. Čte Jiří Pobuda.

Londýnský most 1306
Nechte se postrašit i pobavit čtveřicí bizarních případů
které řeší konstábl Thomas Collingham a jeho přítel londýnský
koroner Lionet v kulisách středověkého Londýna.
Setkáte se s podvodníky zloději vrahy ale i s tajemnými bytostmi.

Chcete-li vyhrát dvě historické audioknihy odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 8.3.2018

Kategorie: Mobily & mp3


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace