SOUTĚŽ o tři audioknihy z OneHotBook - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři audioknihy z OneHotBook - www.chrudimka.cz


Medvědín

Tohle je jen mezi lidmi a hokejem…



Hokejem žije Peter Andersson bývalý hráč a sportovní ředitel místního klubu dýchá pro něj sedmnáctiletý hokejový génius a naděje celého města Kevin i bojovný Benji který se bojí přiznat svoji sexuální orientaci. Bez bruslí na nohou si svůj život nedokáže představit ani talentovaný outsider Amat. Do vítězství v juniorském mistrovství ovšem vkládá společně s nimi naděje celý Medvědín. Peterovu dceru Mayu ale víc než hokej zajímá hraní na kytaru a také Kevin. Neodolá a přijme pozvání na oslavu po níž si celé město začne klást úplně jinou otázku než jestli jejich hokejový tým vyhraje či prohraje.







Nekonečný příběh

Když nesmělý Bastián Balthazar Bux jednoho dne prchá před spolužáky kteří ho šikanují rozhodne se před nimi schovat v antikvaritátu. V bezpečí za dveřmi krámku jej zaujme kniha s motivem dvou hadů kteří jsou vzájemně zakousnuti do svých ocasů a názvem Nekonečný příběh. Chlapec nedokáže odolat a když je majitel knihkupectví zabrán do telefonického hovoru svazek ukradne a úchýlí se s ním do své skrýše na půdě školy. Její příběh vypráví o říši Fantázie která pomalu upadá do Nicoty. Zatímco čte o záchranné misi bojovníka Átreje uvědomuje si že se celé vyprávění týká i jeho. I on se bude muset aktivně zapojit aby říše která ho okouzlila a její vládkyně dětská císařovna mohly být zachráněny. Dokáže se ale vyrovnat s následky svých činů v realitě kterou stvořil pomocí svých přání a bude umět čelit své temné stránce? Jen tak se totiž bude moci vrátit se zpět do světa kam patří…





Sál smrti

Třetí případ detektiva Li Jena a americké soudní lékařky Margaret Campbellové



V hromadném hrobě v Šanghaji je nalezeno osmnáct znetvořených a rozřezaných ženských těl. Na místo činu je vyslán Li Jen protože objevené mrtvoly mohou souviset se starou nevyřešenou vraždou v Pekingu. Když vyšetřovatelé při pitvách odhalí strašlivé okolnosti šanghajských vražd s hrůzou si uvědomí že mají co do činění s nelidským monstrem. Čím déle jsou chladnokrevnému zabijákovi na stopě tím je jistější že se budou muset postavit nejen jemu ale i vlastním nočním můrám. Margaret mezitím čelí pochybnostem ohledně společného vztahu s Lim a navíc po návratu z pohřbu svého otce ve Spojených státech zjistí že zástupkyně velitele kriminálního oddělení v Šanghaji Mej-Ling která s ním úzce spolupracuje podle všeho nechce zůstat pouze u kolegiálních kontaktů.



Chcete-li vyhrát tři audioknihy z vydavatelství OneHotBookodpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 4.3.2018

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace