SOUTĚŽ o tři knihy STAR WARS - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři knihy STAR WARS - www.chrudimka.cz

Star Wars Poslední z Jediů Obrazový slovník
Kompletní průvodce filmem pro všechny fanoušky ságy Star Wars

V této knize plné zasvěcených informací a fotografií najdete vše co potřebujete vědět o hrdinech planetách zvířatech a vesmírných lodích z nové epizody slavné vesmírné ságy Star Wars. Jsou zde osobní portréty všech důležitých postav popisy zbraní výstroje vozidel a plavidel vojáků Prvního řádu i Odboje a ještě mnohem víc!


Star Wars Rok za rokem Obrazová kronika
Výpravná obrazová publikace ke 40. výročí Star Wars

Od roku 1977 jsou Star Wars stálou součástí populární kultury a celosvětovým fenoménem který přetrval čtyři desetiletí. Tato chronologická kronika předkládá úplnou historii Star Wars včetně nejnovějších přírůstků do jejich světa jako jsou filmy Síla se probouzí a Rogue One.


Star Wars: Rogue One Velký obrazový průvodce
Detailní průvodce k nejnovějšímu filmu Star Wars

Víte kdo je Darth Vader a Luke Skywalker ale Jyn Erso nebo K-2SO jsou pro vás neznámé postavy? Rádi byste lépe poznali postavy z nejnovějšího a prvního samostatného filmu z galaxie Star Wars Rogue One? Kompletní obrazový průvodce obsahuje podrobné profily jednotlivých postav komentované průřezy vozidel i jednotlivých prostředí ve kterých se příběh odehrává a nechybějí ani záběry ze samotného filmu.

Chcete-li vyhrát tři tématické knihy o legendárních STAR WARS odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 7.2.2018

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace