Soutěž s Helveti.cz o hodinky Junkers  - https://www.helveti.cz/

Soutěž s Helveti.cz o hodinky Junkers - https://www.helveti.cz/

Soutěžte s Helveti.cz o hodinky Junkers 6144-3 v hodnotě 5190 Kč. Čekají na vás 3 soutěžní otázky k jejichž zodpovězení vám bude stačit troška hravosti chvíle hledání a štěstí. Výherce hodinek Junkers 6144-3 oznámíme 31. 1. 2018.

Navštivte soutěžní stránku https://www.helveti.cz/soutez a třeba budou tyto letecké hodinky brzy zdobit zápěstí právě vám.

O hodinkách Junkers 6144-3
Pánské hodinky Junkers 6144-3 z modelové řady Cockpit JU52 se vyznačují oblíbeným leteckým designem s výraznými číslicemi a ručkami. Pohání je bateriový strojek. Ocelové pouzdro hodinek je vhodně doplněno o kvalitní kožený řemen s kontrastním prošitím. Černý ciferník chrání minerální sklíčko a nese výrazný potisk indexů a hodinových číslic které jsou opatřeny vrstvou luminiscence SuperLuminova zajišťující lepší čitelnost i při zhoršených světelných podmínkách. Dosahují voděodolnosti do hloubky 50m hodinky tak snesou kontakt s vodou při mytí rukou a dešti. Výrazným prvkem hodinek je pilotní 'cibulová” korunka a netypické vyvedení ruček. Svým názvem odkazují na legendární německá letadla Junkers a jistě udělají radost nejen fanouškům létání.

 

Datum ukončení soutěže: 31.1.2018

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace