SOUTĚŽ o vstupenky na STO ZVÍŘAT do R-klubu Chrudim - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na STO ZVÍŘAT do R-klubu Chrudim - www.chrudimka.cz

Jana Jelínková & Sto zvířat - DÁMA S ČÁPEM
9. prosince 2017 od 21 hodin - R klub Chrudim

Jelikož zpěvačka kapely STO ZVÍŘAT Jana Jelínková oslavila letos kulaté narozeniny a více jak půl svého života strávila ve Zvířatech vydává sólové album jako poděkování za její trpělivost charisma a výdrž.

CD DÁMA S ČÁPEM obsahuje 15 zcela nových songů. Všechny texty napsal tradičně Tomáš Belko a jedná se možná o jeho zatím nejsilnější a zároveň nejkřehčí textařské počin.
Hudebně se podíleli kromě členů Sto zvířat Honzy Kaliny Mikiho Nopa a Jana Berušky Šobra také Filip Nebřenský Hmm.. Pískomil ex Kašpárek v rohlíku Matěj Belko Lenka Dusilová Mydy Rabycad Karel Šváb Tichá dohoda a Milan Cimfe ex Pražský výběr Krucipisk.
Myšlenka na Janino šansonové album byla ve vzduchu již dlouho. Celé album se nese v lehce dekadentní atmosféře ovšem se sarkastickým úšklebkem ve tváři.

Koncertně jde o standardní základ kapely Sto zvířat doplněný o hostující hudebníky. Pochopitelně nebudou na koncertech chybět songy jako Ty vole na základní škole Alice se dala na pití Romeo a Julietta a další.

Album DÁMA S ČÁPEM vyšlo 14. července 2017 v den Janiných narozenin tradičně na nezávislém labelu 100PROmotion.

Chcete-li vyhrát vstupenky na Janu Jelínkovou & Sto zvířat do R-klubu Chrudim odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 6.12.2017

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace