SOUTĚŽ o autorské výrobky z dílny Lucie Ernestové - DUHOVÁ KOČKA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o autorské výrobky z dílny Lucie Ernestové - DUHOVÁ KOČKA - www.chrudimka.cz

DUHOVÁ KOČKA CHRUDIM je tu pro vás!

Již pátým rokem nabízí prodej výstavy her a hraček knižní veletrhy Fler jarmarky prezentaci ukázky práce s komunikačními kartami ve školách školkách jazykových a jógových centrech programy na míruknihovny dětská oddělení nemocnic školy pořádání výstav obrazů ze souboru Cesta k sobě a Cesta životem a nově módní přehlídkykolekce originálních sukýnek a šatů.

Otevřeli jsme pro vás obchůdek kde najdete kompletní nabídku autorské tvorby Lucie Ernestové - Raw bar Kruh zdraví Poděbradova 79 Chrudim. Každé úterý od 1130 do 1830 hodin po dohodě i jindy.

Těšíme se na vás!

Soutěžíte o to nejlepší z Duhové kočky - novinky i evergreeny - Inspirační karty Cesta k sobě báječnou knížkohru 4 Přírodovědné hry nový motiv penálu Drak novinkové Puclíky pro holky a máme i pro kluky a nedávno vydanou kolekci karet Myšlenky moudrosti s texty Louisy Hay.

Chcete-li vyhrát autorské výrobky z dílny Lucie Ernestové - DUHOVÁ KOČKA odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 2.12.2017

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace