SOUTĚŽ o tři únikové hry EXIT - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři únikové hry EXIT - www.chrudimka.cz

Hry EXIT: Únikové hry získaly v německém originále prestižní ocenění Spiel des Jahres 2017. Můžete si tak být jisti že vás čeká opravdu skvostný herní zážitek. Scénář Opuštěná chata je z kolekce 3 her EXIT nejjednodušší náročnější je pak Tajná laboratoř nejtěžší Faraonova hrobka.

Hrou vás budou provázet kartičky s úkoly hádankami nápovědami a odpověďmi. K dispozici máte také dešifrovací kotouč který vám ukazuje správnou cestu. Hra je koncipována na jedno hraní pro skupinu až 6 osob.

ÚNIKOVÁ HRA: OPUŠTĚNÁ CHATA

Únik z šedivé reality může být hračka úspěšná úniková hra EXIT je toho důkazem. Scénář Opuštěná chata vás postaví před řešení napínavé situace kdy se vám cestou na dovolenou porouchá auto. Nocleh sice najdete ale ráno se probudíte se zjištěním že je zamčeno a majitel opuštěné chaty asi nebude žádný lidumil. Zapojte s přáteli mozkovny a pokuste se dostat ven než se neznámý vrátí!

ÚNIKOVÁ HRA: TAJNÁ LABORATOŘ

Máte pocit že ve vašem každodenním životě už nefunguje chemie? V úspěšné únikové hře EXIT se scénářem Tajná laboratoř to bude přesně naopak. Vlastně jste se jen chtěli zúčastnit lékařského výzkumu a trochu si přivydělat. Dostavíte se na určené místo vstoupíte do moderní laboratoře... a najednou ztrácíte vědomí. Když se probudíte jste sami je zamčeno a vy se z místnosti plné nebezpečných chemických látek musíte dostat ven.

ÚNIKOVÁ HRA: FARAONOVA HROBKA

Kam až vás může zavést zvědavost? Třeba do hrobky krále Tutanchamona! V úspěšné únikové hře EXIT s příběhem Faraonova hrobka se coby turisté ocitnete v jedné z nejúžasnějších egyptských památek. Jaké ale bude vaše překvapení když zjistíte že jste najednou osaměli a nemůžete se dostat ven. Nastartujte bystrou mysl a zmizte dřív než vás stihne kletba faraonů!

Chcete-li vyhrát jednu ze tří únikových her EXIT odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 26.10.2017

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace