SOUTĚŽ o vstupenky na Royal Christmas Gala - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na Royal Christmas Gala - www.chrudimka.cz

16.12. 2017 19:00 PRAHA Tispsport Arena

Hvězdná sestava světových pěveckých es jaká se na podiu v Čechách představí vůbec poprvé a k tomu všemu Plzeňská filharmonie a speciální vánoční repertoár to je ROYAL CHRISTMAS GALA SARAH BRIGHTMAN GREGORIAN MARIO FRANGOULIS NARCIS a FERNANDO VARELA to jsou odtajněná jména ale stále zbývá jeden speciální host který teprve bude představen.

ROYAL CHRISTMAS GALA je slavnostní vánoční show se špičkovými umělci úžasnou scénou a úchvatnými světelnými i vizuálními efekty. Sólové skladby dueta a další skvělá hudební čísla se skládají z tradičních vánočních skladeb jako jsou Silent Night Ave Maria či slavná Lennonova Merry Christmas samozřejmě také zazní největší hity Sarah Brightman i Gregorian.

SARAH BRIGHTMAN její dokonalý hlas uchvacuje fanoušky na celém světě už 30 let. Skladba Time To Say Goodbye v podání Sarah a A.Bocelliho je jednou z nejkrásnějších skladeb historie. Sarah také jako jediný umělec zpívala hlavní skladbu na 2 olympijských hrách 1992 v Barceloně a 2008 v Pekingu.

SARAH BRIGHTMAN byla inspirací hudebního skladatele A. L. Webera pro napsání nejúspěšnějšího muzikálu všech dob Fantom opery. Sarah zářila dlouhé roky v titulní roli Christine Daaé při uvádění muzikálu v Londýně i na Broadwayi.

GREGORIAN se za 18 let svého působení na hudební scéně stali jednoznačně nejlepší chorálovou skupinou světa. 8 úchvatných klasicky školených hlasů podpořených vynikajícími hudebníky to je hudební skupina která dovedla svou hudbu až k magické dokonalosti - každý nástroj a hlas mají své nezaměnitelné místo a tvoří dokonalou harmonii.

MARIO FRANGOULIS světový tenor řeckého původu má dokonalý hlas i hudební cítění. Patří ke špičce světové hudby hrál Fantoma opery v Londýně stejně jako v muzikálu Les Miserábles ? Bídníci.

FERNANDO VARELA pochází z Portorika ale od svých osmi let bydlí v Los Angeles. Je schopen zazpívat vše od Pucciniho Nessum Dormy až po Bohemian Rhapsody od Queen a všechno zní dokonale a zajímavě.
Tolik špičkových hlasů se na jednom koncertě v Čechách nikdy v historii nesešlo. Tuto událost si prostě nemůže nechat ujít nikdo kdo miluji krásný zpěv.

Chcete-li vyhrát 3 x 2 vstupenky na Royal Christmas Gala odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

Výhra: 3 x 2 vstupenky na Royal Christmas Gala

 

Datum ukončení soutěže: 20.10.2017

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace