SOUTĚŽ o vstupenky na FOTOEXPO 2017 - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na FOTOEXPO 2017 - www.chrudimka.cz

21. října 2017 Národní dům na Vinohradech Praha

Ať už je pro Vás fotografování obživa či zábava nenechte si ujít největší fotografickou akci podzimu!

Přijďte si zafotit načerpat aktuální trendy rozšířit si obzory získat nové kontakty či se pobavit na pátý ročník veletrhu a festivalu současné fotografie FOTOEXPO 2017 který se uskuteční dne 21. 10. 2017 v prostorách Národního domu na Vinohradech v Praze!

Desítky profesionálních fotografů se s Vámi podělí o své zkušenosti na různorodých workshopech besedách a seminářích. Lídři z oboru fotografické techniky příslušenství a tisku Vám představí to nejžhavější ze svého aktuálního portfolia. Hledáčky svých fotoaparátů zamíříte na půvabné fotomodelky pózující na tematických stages a zúčastníte se volby nejinspirativnější dívky - Foto Múzy konkrétní stage. V neposlední řadě můžete vyhrát skvělé ceny od partnerů veletrhu.

Chcete-li vyhrát vstupenky na FOTOEXPO 2017 odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

Výhra: 3x 2 vstupenky na FOTOEXPO 2017

 

Datum ukončení soutěže: 17.10.2017

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace