SOUTĚŽ o tři původní české detektivky z nakladatelství MOBA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři původní české detektivky z nakladatelství MOBA - www.chrudimka.cz

NÁMLUVY SE ZLOČINEM

O tom že každé námluvy nemusí skončit dobře a námluvy se zločinem už vůbec ne vypráví nový soubor krimi povídek emeritního komisaře kriminální služby Ladislava Berana. Už názvy detektivních povídek ? Ďábelský plán Parťák který nedržel slovo Zaplacené alibi Sbohem svobodo Druhá identita Zloděj který neměl talent ale i ty s poetickým názvem jako Půlnoční blues pro starou dámu V manželské posteli se nefauluje Námluvy se zločinem nebo Oči které lhaly - slibují potřebné napětí humor i člověčinu které jsou pro tohoto autora typické.

PŘÍPAD DÍVČÍHO ORCHESTRU

Na tchyni majitele soukromé detektivní kanceláře Janu Brodskou se obrátila mladá houslistka Kamila Krausová s žádostí aby vyhledala její kamarádku a kolegyni z dívčího orchestru Ilonu Tůmovou která se za podivných okolností ztratila na zájezdu v Rakousku. Od té doby o sobě nedala nikomu vědět. Nikdo ji nepostrádá ? ani její matka která má další dvě malé děti ani Ilonin nevlastní otec ani Ilonin přítel violoncellista. Ilona chybí jen profesorce houslí která neztratila víru ve skvělou budoucnost talentované houslistky a Kamile která si vyčítá že nezabránila kamarádčinu lehkomyslnému jednání...

PŮLNOČNÍ VRAH

V poklidném městečku řádí masový vrah s perverzními choutkami. Místní jsou zděšení o to víc že vrahem musí být jeden z nich. Ale kdo? Výbušný starosta bodrý psychiatr sympatická zubařka uťápnutá zahradnice slavný šéfkuchař anebo bývalá kurtizána? A kdo je další na řadě? Kdo dostane dopis ve kterém mu vrah oznámí že o půlnoci zemře? Případu se ujímá soukromá vyšetřovatelka Tara.

Chcete-li vyhrát jednu ze tří původních českých detektivek z nakladatelství MOBA odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 10.10.2017

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace