SOUTĚŽ o kosmetické balíčky a vstupenky na INTERBEAUTY PRAGUE - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o kosmetické balíčky a vstupenky na INTERBEAUTY PRAGUE - www.chrudimka.cz

Podzim je obdobím chladného počasí nekonečných plískanic a nepříjemného splínu. Letos se ale šedivé pošmourno rozzáří krásou a barvami na podzimním veletrhu INTERBEAUTY PRAGUE 2017.

Navštivte i Vy tuto oázu krásy tak jak to každoročně činí tisícovky návštěvníků z řad profesionálů a široké veřejnosti. Nebudete litovat! Čekají na Vás totiž podzimní a zimní trendy a novinky z oblasti kosmetiky péče o pleť vlasového a nehtového designu wellness a relaxace i péče o tělo zdraví a mnoho dalšího.

Kdy? V termínu 20. a 21. října 2017.
Kde? Na Výstavišti v Praze - Holešovicích.

Na veletrhu Interbeauty Prague se představí i nová make-upová značka INIKA ORGANIC s mottem Krása je ve zdraví!. Přesvědčte se o INIKA ORGANIC samy a to u nás na veletrhu.

Dále je kromě prezentací značek pro návštěvníky připraven i oblíbený Make-up point s líčením zdarma zkrašlovací procedury za příjemné ceny zajímavé přednášky i setkávání s osobnostmi veletrhu. A jelikož krása může sídlit jen ve zdravém těle měli byste rozhodně zamířit i do Střední haly průmyslového paláce kde budou v rámci programu Krásná a zdravá připraveny pod záštitou MUDr. Romana Šmuclera CSc. přednášky lékařských kapacit z oboru estetické medicíny a dermatologie v ?Centru estetické medicíny.

Veletrh svou kreativitou rozzáří i oblíbené soutěže profesionálů a to hned druhým ročníkem soutěže TOP IMAGE LOOK - klání v němž se utkají týmy ve složení kadeřník vizážista a nehtový designér. Ty budou mít za úkol ztvárnit dané téma které se však dozví až před samotnou soutěží. Porovnat své umění mohou také make-up artisté v rámci finále MAKECUP awards 2017 a World Make-up Wars. Nehtoví designéři změří své síly v Czech Nail Cupu. Pro všechny vítěze jsou připraveny hodnotné ceny.

Chcete-li vyhrát kosmetické balíčky INIKA ORGANIC a vstupenky na INTERBEAUTY PRAGUE odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

Výhry: 3x kosmetické balíčky INIKA ORGANIC a vstupenky na INTERBEAUTY PRAGUE

 

Datum ukončení soutěže: 9.10.2017

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace