SOUTĚŽ o vstupenky na muzikál AŤ ŽIJÍ DUCHOVÉ! - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na muzikál AŤ ŽIJÍ DUCHOVÉ! - www.chrudimka.cz

Kultovní filmová legenda ožívá na jevišti Kongresového centra Praha a přínáší spoustu scénických kouzel magických triků a hlavně všechny hity ze slavné předlohy Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře. „Hajný je lesa pán' „Dumky žalky' „Šupy dupy dup' anebo „Pramen zdraví z Posázaví' znovu zazní v romantickém příběhu kde vládnou duchové a láska. Do muzikálové verze přibylo i mnoho dalších nejoblíbenějších písniček jako „Není nutno' „Dělání' „Elektrický valčík' „Když se zamiluje kůň' aj.

Představení v němž účinkuje 68 herců zpěváků a tanečníků dominuje obří scéna velikosti skutečného hradu. Rekvizity skřítků jsou zvětšené do nadživotní velikosti čím vytvářejí iluzi skutečných trpaslíků. Působivá inscenace se odehrává jako divadlo na divadle. Divácky vděčné jsou gagy a situace které jsou všeobecně známé z filmové verze včetně hlášek učitelky zvané Černá kronika nebo vedoucího samoobsluhy alias Jouzy.

V ospalé vesničce Brtnice přijdou tamější ochotníci s nápadem. Před čtyřiceti lety se na jejich hradě natáčel slavný film Ať žijí duchové. Proč toho nevyužít a nesehrát známou hudební komedii v létě pod širým nebem? Ředitel školy sepíše divadelní adaptaci a požádá o pomoc studenty pražské DAMU kteří si letos místo sjíždění Vltavy můžou v létě zazkoušet - hurá! Všichni kromě jejich profesora to berou jako happening. Přes počáteční nedůvěru mezi ochotníky a studenty vše spěje k očekávané premiéře. Romantický příběh se prolíná se skutečným životem. A tak se představitelka Leontýnky nakonec doopravdy zamiluje do kluka který hraje Dlouhého Jendu a rozpadající se zříceninu hradu Brtník zachrání místo skřítků tesařů tajemná šlechtična. Je živá nebo je to duch? Hranice mezi reálným životem a pohádkou jsou tenčí než pavučina. A den je tak slunečný!

Výpravný muzikál Ať žijí duchové na motivy filmu Oldřicha Lipského přináší producenti muzikálu Mamma Mia! V divadelní adaptaci a režii Antonína Procházky se představí známí herci a zpěváci.

Chcete-li vyhrát 5x 2 vstupenky na muzikál AŤ ŽIJÍ DUCHOVÉ! odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

Výhra: 5x 2 vstupenky na muzikál AŤ ŽIJÍ DUCHOVÉ!

 

Datum ukončení soutěže: 5.10.2017

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace