SOUTĚŽ o kostkovou hru VLÁDCE TOKIA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o kostkovou hru VLÁDCE TOKIA - www.chrudimka.cz

Vládce Tokia je kostková hra ve které se stáváte jednou z příšer které bojují o nadvládu nad Tokiem.

Při hře se tak můžete cítit jako v japonských monsterfilmech a taky si řádně zaničíte! Vžijte se do role Roboopa Mecha Draka či obřího roztomilého Kyberkotěte - perfektní grafika tomu rozhodně napomůže! Hráči házejí kostkami a schraňují symboly úderů energie léčení a vítězných bodů. Za jejich šikovného využití se mohou stát vládcem Tokia. Ale pozor většinou je to jen dočasné protože králem chce v Tokiu být přece každý! Vítězí ten kdo se jako poslední udrží na nohách nebo ten kdo získá dostatek vítězných bodů.

Autorem hry je Richard Garfield tvůrce legendárního Magic: The Gathering a rozhodně nezklamal. Vládce Tokia považujeme za originální a interaktivní hru kterou si hráči pořádně užijí!

Jde o druhou edici hry v nové grafické úpravě a obměnou některých postav herně se tato edice od první neliší.

Chcete-li vyhrát kostkovou hru VLÁDCE TOKIA druhá edice odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 28.9.2017

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace