SOUTĚŽ o logickou hru SLOŽ TO - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o logickou hru SLOŽ TO - www.chrudimka.cz

Logický rychlík

Slož to je ta pravá hra pro příznivce logických rychlíků. Cílem hráčů je složit elegantní ubrousek s obrázky jídla tak aby bylo viditelných pouze několik vybraných pokrmů a to samozřejmě rychleji než se stejného cíle podaří dosáhnout soupeřům.

Uvařte a naservírujte ta nejlahodnější jídla! Ve hře Slož to budete potřebovat hlavně šikovné ruce. Dále se vám bude hodit prostorová představivost a logické myšlení. Oceníte jednoduchá pravidla a svižné tempo.
Hra obsahuje dvě úrovně náročnosti objednávkových karet dá se hrát až v pěti hráčích a perfektně procvičí prostorovou přestavivost a logické myšlení.



Hra obsahuje 5 látkových ubrousků s jídly 22 objednávkových karet pro začínající kuchaře 20 objednávkových karet pro pokročilé kuchaře 4 dřevěné žetony 15 žetonů s hvězdou pravidla v českém a slovenském jazyce

Chcete-li vyhrát logickou hru SLOŽ TO odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 24.9.2017

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace