SOUTĚŽ o knižní thriller BLACKOUT - Zítra bude pozdě - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knižní thriller BLACKOUT - Zítra bude pozdě - www.chrudimka.cz

Thriller o kolapsu evropských dodávek elektrické energie. Otřesný ale realistický scénář.

Jednoho chladného únorového dne zhasnou světla v Itálii. A nejen tady. Chvíli nato ve Švédsku pak v Německu Francii Rakousku Belgii a Holandsku. Všude v Evropě se hroutí elektrická síť přestanou fungovat výtahy metra uváznou v tunelech...

Italský bývalý hacker a programátor Piero Manzano věří že ví kdo je za to zodpovědný a tak se to snaží sdělit odpovědným orgánům. Ale nikdo mu nevěří. Až francouzský komisař Europolu François Bollard je ochoten ho poslouchat.

Ale když mladá a atraktivní novinářka Lauren Shannon objeví že z Pierova počítače byly odeslány podezřelé emaily začne klást nepříjemné otázky a Bollard jej začne podezřívat. Manzano má proti sobě mazaného a neviditelného soupeře a je z něj lovná zvěř.

Mezitím se situace v ulicích stává stále více dramatičtější. Zdá se že v Evropě nic nefunguje. Několik evropských jaderných elektráren je v kritickém stavu a ohrožují životy milionů lidí. Závod s časem začíná. Závod který lze jen stěží vyhrát.

Chcete-li vyhrát knižní thriller BLACKOUT - Zítra bude pozdě odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 22.9.2017

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace