SOUTĚŽ o vstupenky na RETROMĚSTEČKO 2017 - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na RETROMĚSTEČKO 2017 - www.chrudimka.cz

23. - 24. září 2017 - Pardubice

Retroměstečko je rozsáhlé setkání spolků muzeí a jednotlivců v oborech hasičské historické veteránské vojenské a branně-bezpečnostní techniky se statickými a dynamickými ukázkami konané v září v Pardubicích v současnosti tzv. Plavení na Labi v prostoru mezi mostem P. Wonky a zdymadlem Pardubice hlavní program v bývalých kasárnách T. G. Masaryka v rámci Pardubických městských slavností.

Akce se mimo jiné účastní sbory dobrovolných hasičů ze širokého okolí policie ČR různé složky integrovaného záchranného systému státu a mnoho klubů vojenské historie.

Projekt Retroměstečko také podporuje a spolupracuje s řadou nadací a charitativních organizací: Nadace Ztracené děti Základní škola a Praktická škola Svítání Nadace policistů a hasičů Křižovatka handicap centrum Sportovní klub stolních tenistů vozíčkářů Pardubice Nezlomení Sdružení přátel vodicích psů Národní rada osob se zdravotním postižením apod.

Chcete-li vyhrát 5x 2 vstupenky do Retroměstečka v Pardubicích odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 8.9.2017

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace