SOUTĚŽ o dvě původní české detektivky z nakladatelství MOBA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o dvě původní české detektivky z nakladatelství MOBA - www.chrudimka.cz

Smrt poctivého lichváře

Za detektivem Berkou přichází jeho dávná láska z doby kdy byl ještě kapitánem kriminálky Veřejné bezpečnosti. Její manžel před pár dny beze stopy zmizel cestou do práce a policejní pátrání nepřináší žádné hmatatelné výsledky. A tak si žena vzpomněla na svého bývalého přítele v naději že by jí mohl pomoct. Berka se s vervou sobě vlastní zase jednou začíná plést vyšetřovatelům z mordparty do práce a zjišťuje že minulost pohřešovaného je nadmíru zajímavá? Příběh je inspirován skutečným případem vraždy brněnského podnikatele.

Rendez-vous s vrahem

Nová galerka už dávno nemá ten glanc na němž si zakládalo podsvětí 30. let. Už nehraje na ukecanou ale žádá vyložit důkazy pěkně na stůl. Právě tak to bylo v případu vraždy mladé ženy u otavské loděnice který se píseckým kriminalistům podařilo vyšetřit během několika dnů. Potvrdilo se tehdy rčení že co neví lid to neví nikdo neboť při pátrání byla velmi nápomocná veřejnost. Jako už tradičně v tvorbě emeritního komisaře Ladislava Berana ani v této knize nechybí napětí humor a taky špetka příznačné člověčiny.

Chcete-li vyhrát jednu ze dvou původních českých detektivek z nakladatelství MOBA odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 14.8.2017

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace