SOUTĚŽ o kooperativní sci-fi hru FUSE REXhry - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o kooperativní sci-fi hru FUSE REXhry - www.chrudimka.cz

Fuse je kooperativní scifi hra v reálném čase ve které se ocitáte se spoluhráči na palubě kosmické lodi na které kdosi nastražil spoustu bomb.

Každá hra trvá přesně 10 minut a během tohoto časového intervalu spolu musí hráči spolupracovat na odstranění všech bomb jinak loď vybuchne! Každá bomba je přestavována kartou na níž je zobrazena kombinace kostek potřebných k její deaktivaci. Hráč si vždy náhodně vybere tolik kostek kolik je hráčů a hodí s nimi. Všichni hráči se pak domlouvají kdo si vezme jakou kostku. Každý hráč si vždy může vzít pouze jednu. Zní to jednoduše: Správně rozdělit kostky mezi hráče. Jenže máte jen 10 minut a spoustu bomb. Nebudete mít čas zvažovat všechny možnosti. Sotva budete mít čas na někoho křiknout když vám bude chtít sebrat kostku kterou potřebujete vy. Zvládnete deaktivaci všech bomb včas?

Chcete-li vyhrát kooperativní sci-fi hru FUSE + žolíkovou kostku odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 5.8.2017

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace