SOUTĚŽ o vstupenky na LUGHNASAD na hradě Veveří - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na LUGHNASAD na hradě Veveří - www.chrudimka.cz

Vám a nejen Vám kterým v žilách koluje divoká keltská krev a v hrudi tluče romantické srdce je určen tradiční věhlasný festival LUGHNASAD pořádaný CK a KČT KUDRNA který bude opět zasazen do nitra hradu Veveří. Vše vypukne 5. srpna 2017 a zahrají vám RENÉ SOUČEK Frýdek-Místek úvodní koncert zadara TEMPUS DÁLACH DICK O´BRASS Praha ASONANCE Praha a LOS PADDYS DE LAS PAMPAS Irsko.

Uvidíte budování keltské vesničky. Vyzkoušíte si dávné keltské žití včetně řemesel her pro děti i dospěláky věštění magie či rituálního malování na tělo.

Ani tentokráte zde nebude chybět Quadrilla s irskými a skotskými tanci bubenícké jammování skotské dudání i Démáirt s irským tancováním ani úžasné ohňové překvapení v podání Carpe Noctem.

Chcete-li vyhrát 3 x 2 vstupenky na LUGHNASAD 2017 na hradě Veveří odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výhra: 3x 2 vstupenky na LUGHNASAD na hradě Veveří

 

Datum ukončení soutěže: 25.7.2017

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace